پشت پرده قرارداد درمان بیمه معلم و شرکت مخابرات ایران

0
بیمه معلم قراردادی با شرکت مخابرات ایران منعقد کرده بود که به زعم بیمه مرکزی این قرارداد مصداق اقدام غیرقانونی بوده است. البته بیمه مرکزی در مواجهه با این قرارداد از عبارت «تخلف» استفاده کرده است.

به گزارش «نبض‌بیمه»؛قرارداد جنجالی بیمه معلم با شرکت مخابرات ایران در سال ۱۳۹۷ که با انتقاد غیرمستقیم رئیس کل بیمه مرکزی نیز مواجه شده بود، ابعاد تازه‌ای پیدا کرده است. حالا با گذشت بیش از دو سال از انعقاد آن قرارداد، سندی به دست رویداد۲۴ رسیده که نشان می‌دهد بیمه مرکزی طی نامه‌ای به این شرکت، رسما از عبارت «تخلف» برای معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه معلم در این قرارداد استفاده کرده است.
در آن نامه آمده است: «با توجه به عدم رعایت قوانین و مقررات مصوب شورایعالی بیمه در صدور قرارداد بیمه درمان شرکت مخابرات ایران در سال ۱۳۹۷ به شرح ذیل، علیرغم تاکید بر عدم پذیرش هرگونه شرایط غیرمتعارف و مغایر با قوانین و مقررات … مقرر گردید گزارش تخلفات انجام شده جنابعالی و مدیر ذیربط در دستور کار کمیته ارزیابی عملکرد کارکنان کلیدی موسسات بیمه قرار گیرد.
این نامه توسط بیمه مرکزی به معاونت فنی بیمه‌های اشخاص ارسال شده است و در چند بند نیز مواردی که مورد نظر بیمه مرکزی به عنوان نهاد ناظر بوده نیز مشخص شده است؛ از جمله جبران هزینه‌ها و …
از دیگر موارد مورد اشاره در این قرارداد می‌توان به تحت پوشش قرار دادن فرزندان ذکور مجرد تا سن ۳۵ سال و تا زمان ازدواج بر خلاف رویه و عرف بیمه‌گری اشاره کرد. همچین اعلام شده است که حق بیمه ماهیانه هر بیمه شده از حق بیمه محاسبه شده بر اساس مبالغ ثبت شده در سیستم فناوران و نرخ‌های ارسالی کمتر بوده است.
همچنین در این نامه اذعان شده است که شرکت بیمه معلم در قرارداد درمان تکمیلی مخابرات، پوشش‌های مازاد بر آیین‌نامه ۷۴ را بدون اخذ مجوز از بیمه مرکزی ارائه کرده است.

اواخر سال ۱۳۹۷ بود که مشخص شد قرارداد بیمه درمان تکمیلی شرکت مخابرات ایران از شرکت بیمه دانا گرفته شده و به بیمه معلم واگذار شده است. بیمه دانا معتقد بود که شرایط شرکت مخابرات ایران در سال جدید، غیرفنی است. در اطلاعیه بیمه دانا آمده بود: در حالی از تمدید این قرارداد انصراف دادیم که به طور مکرر در جلسات مختلف توسط کارشناسان و مدیران ارشد شرکت مخابرات، برای تمدید دوباره قرارداد ابراز تمایل می‌شد، اما بیمه دانا به دلیل «پایین بودن نرخ» که از لحاظ فنی قابل توجیه نیست و «رعایت اصول حرفه‌ای در انعقاد قرارداد‌های بزرگ» از تمدید قرارداد با شرکت مخابرات ایران منصرف شد.

 

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید