با این حال، انجمن قلب آمریکا پیشنهاد میکند که اکثر بزرگسالان باید میزان مصرف نمک خود را به ۱۵۰۰ میلی گرم در روز کاهش دهند تا سطح فشار خون پایین نگه داشته شود.
ذخیره آب در بدن
طبیعی است که شکم و سایر قسمتهای بدن پس از خوردن غذای غنی از سدیم متورم شوند. این به این دلیل است که کلیهها آب اضافی را برای جبران سدیم اضافی که شخص مصرف کرده است، در تلاش برای حفظ تناسب آب و سدیم بدن، حفظ کنند.
احساس تشنگی مداوم
وقتی چیزی پر از سدیم میخورید، میتواند باعث خشکی دهان و افزایش تشنگی شود، زیرا بدن باید این نسبت خاص سدیم به آب را حفظ کند.
فشار خون
خوردن مقدار زیادی غذای شور در یک جلسه منجر به افزایش موقت فشار خون میشود، زیرا غذاهای سرشار از سدیم میتواند باعث جریان خون بیشتر در رگها و عروق شود. با این حال، همه این نوسان در سطح فشار خون در همه افراد پس از خوردن یک وعده غذایی پر از نمک رخ نمیدهد.
افزایش خطر بیماریهای قلبی
شواهد کافی وجود دارد که نشان میدهد مصرف زیاد نمک منجر به فشار خون بالا میشود و در نتیجه عروق را تنگ میکند و این ممکن است خطر بیماری قلبی و حتی مرگ زودرس را افزایش دهد.